Voel het comfort, voel de ondersteuning, voel TEMPUR.

TEMPUR staat niet alleen voor een goede matras, het gaat ook om genieten van de perfecte slaapervaring en het ontwerpen van een oplossing die uw slaapkamerstijl aanvult. Om te genieten van uw beste nachtrust is een goed kussen dat op de juiste wijze uw hoofd en nek in een comfortabele positie ondersteunt, van vitaal belang.

TEMPUR is een temperatuurgevoelig materiaal met een open celstructuur, dat zich exact vormt naar de contouren van het lichaam. De TEMPUR kussens vormen zich zachtjes rond de contouren van hoofd en nek en bieden een volledige ondersteuning waar het nodig is, zonder tegendruk.

Ontdek het assortiment van TEMPUR kussens in de apotheek en ontdek hoe de verschillende vormen en maten bij verschillende slaaphoudingen passen.

Kom gerust langs, we helpen u met veel plezier en geven u ons beste advies!